miercuri, 15 februarie 2012

O schimbare de dată la atelierele cu mărțișoare

Pe strada noastră, ca peste tot în oraș, zăpada e tot mai mare. Am decis să lăsăm iarna să-și facă mendrele, cu bucuriile și neplăcerile ei, și să ne apucăm de mărțișoare mai aproape de venirea, fie și calendaristică, a primăverii. Așa că:


Mutăm Atelierul Părinți și copii - parteneri de distracție în așteptarea primăverii luni, 27 ian 2012, 18.00-20.00. Atelierul Creativ - Mărțișoare vesele îl lăsăm la locul lui.


Propunem o  dată limită pentru înscrieri - 23 feb 2012. Acest lucru  ne  ajută să organizăm cât mai bine timpul, spațiul și resursele pentru desfășurarea atelierelor.


Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la Atelierele ”Mărțișoare creative”:
  1.  Atelier ”Părinți și copii - parteneri de distracție în așteptarea primăverii”. Luni , 27 feb,  18.00 - 20.00, copii și părinți vor realiza împreună mărțișoare, folosind tehnica quilling. Ele vor deveni simboluri ale primăverii, în care cei mici și cei mari vor împleti bucuria de a crea împreună cu  imaginație, îndemânare și răbdare, lucruri noi. În a doua parte a atelierului, copiii și părinții vor fi provocați la jocuri și probe distractive.
  2. Atelier Creativ - ”Mărțișoare vesele”. Miercuri, 29 feb, 18.30-20.00 - copiii vor realiza mici daruri pentru o persoană dragă, pentru un prieten bun, vor avea ocazia sa discute despre obiceiuri și tradiții de mărțișor și vor avea un timp de jocuri amuzante și relaxante.
 Tarif:  30 lei/pachet, sau
•    25 lei / Atelier ”Copii și părinți-parteneri de distracție”
•    20 lei / Atelier creativ ”Mărțișoare vesele”
Informații și înscrieri: la telefon 0722 395 578, email - lidia@clubsalt.ro

2 comentarii:

  1. Toata familia ne-a laudat martisoarele si, sincer, nu ma asteptam sa ne iasa asa bine.Acum e nerabdator sa le ofere prietenilor si trebuie sa trecem la lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei, spor la lucru atunci! Și așteptăm să auzim și care au fost reacțiile prietenilor. Mă bucur că rezultatul a întrecut așteptările :)

    RăspundețiȘtergere