marți, 15 ianuarie 2013

La revedere, tabără veselă!

”Ne vedem în tabăra de la vară!” - așa si-au luat rămas bun copii, la revenirea acasă.

”Aș dori sa vă  mulțumesc încă o data pentru organizarea acestei tabere. Copiii s-au simțit minunat și au fost atrași de toate activitățile desfășurate.

Primite din partea unui părinte, astfel de cuvinte nu fac decât să confirme experiența frumoasă trăită de copii.

Începând de la călătoria cu trenul, o premieră pentru unii dintre ei, entuziasmul, voia bună și energia au creat atmosfera taberei. Mai ales pentru cei care au pus schiurile în picioare pentru prima dată, a fost și o lecție despre răbdare, încredere. Depășirea momentelor în care devine destul de greu să mai cari schiurile sau să îți mai ții echilibrul sunt sunt lecții prețioase despre voință și depășirea unor obstacole.

Timpul petrecut  în grup, departe de casă,   împreună cu mai mulți copii și cu alți adulți decât părinții, cere adaptarea la un program, respectarea unor reguli noi și implică o mai mare autonomie a copiilor în acțiunile de îngrijire personală, de curățenie a camerei.

Putem spune că o tabără oferă o experiență bogată - creează amintiri, leagă prietenii, formează deprinderi, modelează calitățile și comportamentului copiilor.

Ne vedem în următoarele excursii și tabere organizate la club!
LidiaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu