E un semn clar că ai obișnuința, dorința, sau intenția de a găsi energia și motivația de a face acest lucru, chiar și la sfârșitul unei zile de muncă.
Orice părinte dorește să îi ofere copilului său tot ce crede el că are nevoie. Și fiecare face asta în felul pe care el îl înțelege.
Un joc dăruit copilului provoacă bucurie. Dar timpul special petrecut pentru a juca acel joc împreună, pentru a crea, pentru a construi, pentru a învăța lucruri noi de la și împreună cu părintele său, reprezintă daruri neprețuite pentru dezvoltarea viitoare a copilului.
Multumesc participanților la atelier pentru că mi-au oferit acest prilej să mă bucur să văd copii care au o șansă în plus să își construiască sentimentul de apartenență, siguranță și încredere printr-o relație de iubire trăită frumos. Pentru că, doar în acest tip de relație, copilul se descoperă pe sine, își depășește temerile, capătă curaj și încredere să încerce lucruri noi, învață să nu renunțe atunci când ceva pare greu, să se bucure când câștigă și să accepte să piardă.
Părinții spun că a fost un timp plăcut, educativ, relaxant,distractiv, important, amuzant, interactiv, constructiv.
A fost distractiv dar si important sa petrec doua ore si jumatate cu baiatul meu fara sa ma gandesc la serviciu sau la ce mai am de facut in ziua respectiva ci doar sa ne jucam si sa fim impreuna.Cred ca ar fi o idee buna sa faceti astfel de intalniri o data pe luna.
RăspundețiȘtergereMultumim pentru feedback și pentru sugestie! Cred că o să încercăm să o punem în aplicare. Așa cum am zis și în articol, ar fi o mare satisfacție să avem cât mai multe astfel de ateliere, cu cât mai mulți părinți receptivi la nevoile copiilor lor.
RăspundețiȘtergere